Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:34 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiunea Blocada în județul Constanța! Mai mulți șoferi testați cu etilotestul și aparatul drugtest (GALERIE FOTO)

ro

25 Sep, 2023 14:23 968 Marime text
Galerie foto: IPJ ConstantaLa data de 24 septembrie a.c.,  polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari și Secției 5 Poliție Rurală Cogealac, precum și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța au acționat, în sistem intergrat, în cadrul acțiunii ”Blocada”.
 
Potrivit IPJ Constanța, acțiunea a avut drept scop menținerea ordinii și liniștii publice, creșterea gradului de siguranță rutieră și combaterea faptelor de comerț ilicit.
 

„Astfel, au fost legitimate peste 50 de persoane, au fost verificate 9 persoane față de care a fost dispusă măsura preventivă a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar și au fost controlate aproximativ 40 de vehicule.
 
De asemenea, au fost testați 17 conducători auto cu apartul etilotest și 2 cu aparatul drugtest.
 
În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 31 de sancțiuni contravenționale, dintre care 29 la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de aproximativ 29.000 de lei.
 
Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 3 permise de conducere și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare și 1 set de plăcuțe cu numere de înmatriculare“ - au mai menționat reprezentanții IPJ Constanța.

 
De asemenea, a fost constatată o infracțiune la regimul circulației rutiere.
 
Exemplu:
 
La data de 24 septembrie a.c., în jurul orei 19.40, polițiștii au identificat un bărbat, care a condus un tractor, pe strada Liceului, din comuna Cogealac, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 

„În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.


 
La acțiune au participat și polițiști locali de la Poliția Locală Năvodari“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Citește și: 

Județul ConstanțaSute de amenzi aplicate de polițiști în ultima săptămână! Peste 100 de permise, reținute (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii