Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:22 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Razie de amploare la Năvodari! Plic cu substanțe interzise, depistat asupra unui suspect oprit în trafic

ro

28 Aug, 2023 08:21 1968 Marime text
Sursa foto: IPJ ConstanțaLa data de 26 spre 27 august a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari și Secției 5 Poliție Rurală Cogealac au desfășurat o razie pentru asigurarea climatului de ordine și liniște publică și creșterea gradului de siguranță rutieră.
 
Astfel, au fost legitimate aproximativ 90 de persoane, au fost verificate 80 de vehicule și 14 locații publice, respectiv baruri.
 
Potrivit IPJ Constanța, totodată, au fost efectuate 78 de testări cu aparatul etilotest și 9 testări cu aparatul drugtest.
 

„În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 43 de sancțiuni contravenționale, dintre care 40 la O.U.G 195/2002 și 3 la Legea 61/1991, în valoare totală de aproximativ 15.000 de lei.
 
Totodată, a fost reținut, în vederea suspendării, 1 permis de conducere și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.
 
De asemenea, a fost constatată o infracțiune flagrantă“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

 
Astfel, la data de 26 august a.c., în jurul orei 21.00, polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care se deplasa pe strada Viilor, în orașul Năvodari.
 

„La volanul acestuia a fost identificat un bărbat, iar, în interior, doi pasageri.
 
Cu ocazia controlului corporal efectuat, asupra unuia dintre aceștia a fost găsit un plic cu substanță vegetală, susceptibilă a avea efecte psihoactive.
 
Plicul ce conținea substanța respectivă a fost înaintat Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate, în vederea continuării cercetărilor.


În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de droguri de risc“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

 
La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța.


citeste și: 

Inconștiență în trafic în județul Constanța! 13 șoferi drogați depistați în câteva zile
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii