Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:37 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța Controale ale polițiștilor în Năvodari. Ce nereguli în trafic au fost constatate

ro

14 Dec, 2023 18:55 934 Marime text


Sursa foto: IPJ Constanța

 
  • În perioada 12-13 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari și Secției 5 Poliție Rurală Cogealac au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și prevenirea și combaterea traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise, potrivit IPJ Constanța.
 
Astfel, au fost legitimate 180  de persoane, au fost verificate 175 de vehicule și șase locații publice.
 
Totodată, 170 de conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest și 4 cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.
 

„În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale, dintre care 14 la O.U.G. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, și una la Legea 132/2017”, transmite IPJ Constanța.

 
Valoarea sancțiunilor contravenționale aplicate este de peste 4.000 de lei.
 
De asemenea, au fost retrase un certificat de înmatriculare și un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare și a fost constatată o infracțiune la regimul circulației rutiere, conform sursei.
 

„La data de 13 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 69 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Constanței, sub influența băuturilor alcoolice și fiind implicat într-o tamponare. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat”, spun polițiștii.

 
 
 Citește și
Accident rutier pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu (GALERIE FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii