Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:12 13 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Societatea Capidava Tour SRL a cooptat un nou asociat. Ce alte schimbări s-au produs

ro

28 Nov, 2018 18:50 294 Marime text
Societatea Capidava Tour SRL, prin Elena Bălan în calitate de asociat unic al societății Capidava Tour SRL, a decis cooptarea în societate a lui Ionel Bălan. Totodată, s-a decis majorarea capitalului social de la 200 lei la 400 lei, cu suma de 200 lei, prin aport în numerar al asociatului nou cooptat, Ionel Bălan.

În urma majorării, capitalul social în valoare de 400 lei, împărțit în 40 părți sociale a câte 10 lei fiecare, va fi distribuit între asociați astfel: Elena Bălan va deține 200 lei, divizați în 20 de părți sociale, reprezentând 50% din capitalul social, cotă de participare la profit și pierderi va fi de 50%; Ionel Bălan va deține 200 lei, divizați în 20 părți sociale, reprezentând 50% din capitalul social, cotă de participare la profit și pierderi va fi de 50%.

De asemenea, s-a decis numirea în funcția de administrator pe perioadă nelimitată și cu puteri depline a lui Ionel Bălan. Administrarea societății va fi exercitată de către cei doi asociați separat.

Unicul asociat al societății a mai decis schimbarea sediului social al societății în comuna Topalu, județul Constanța.

În cele din urmă, s-a decis completarea obiectului de activitate al societății cu următoarele coduri CAEN:
0121-Cultivarea strugurilor;
0124-Cultivarea fructelor semințoase și sâmburoase;
0125-Cultivarea fructelor arbuștilor fructiferi, căpșunilor, nuciferilor și a altor pomi fructiferi;
0128-Cultivarea condimentelor, plantelor aromatice, medicinale și a plantelor de uz farmaceutic;
0161-Activități auxiliare pentru producția vegetală;
1011-Prelucrarea și conservarea cărnii;
1012- Prelucrarea și conservarea cărnii de pasăre;
1013-Fabricarea produselor din carne (inclusiv din carne de pasăre);
1020-Prelucrarea și conservarea peștelui, crustaceelor și moluștelor;
1032-Fabricarea sucurilor de fructe și legume;
1039-Prelucrarea și conservarea fructelor și legumelor n.c.a;
1051-Fabricarea produselor lactate și a brânzeturilor;
1052-Fabricarea înghețatei;
1071-Fabricarea pâinii; fabricarea prăjiturilor și a produselor proaspete de patiserie;
1072-Fabrucarea biscuiților, pișcoturilor și altor produse similare;
1073-Fabricarea macaroanelor, tăițeilor, cuș-cușului și a altor produse făinoase similare;
1082-Fabricarea produselor din cacao, a ciocolatei și a produselor zaharoase;
1083-Prelucrarea ceaiului și a cafelei;
1085-Fabricarea de mâncăruri preparate;
1086-Fabricarea preparatelor alimentare omogenizate și alimentelor dietetice;
1089-Fabricare altor produse alimentare n.c.a.;
4211-Lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor;
4222-Lucrări de construcții a proiectelor utilitare pentru electricitate și telecomunicații;
4291-Construcții hidrotehnice;
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii