Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:51 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Serviciile de prospecţiune geofizică offshore în Marea Neagră, scoase la licitaţie

ro

17 Dec, 2012 04:14 3286 Marime text
marea_neagra_-platforma.jpgPotrivit unui anunţ, publicat pe SEAP, pe 15 decembrie, Exxonmobil Exploration and Production Romania Limited Nassau (Bahamas) sucursala Bucureşti va organiza pe 28 ianuarie 2013 o procedură de achiziţii publice pentru atribuirea contractului „Servicii de prospecţiune geofizică offshore în Marea Neagră". Valoarea estimată a contractului este de 6.360.000 dolari. Societăţile interesate pot depune ofertele de participare până pe data de 28 ianuarie 2013, ora 10.00, la sediul de pe strada Calea Floreasca nr. 169 A din municipiul Bucureşti, urmând ca acestea să fie deschise în aceeaşi zi, la ora 15.00. Ofertanţii vor prezenta o garanţie de participare la licitaţie în valoare de 3000 dolari. Locul principal de prestare al contractului este partea română a Mării Negre, iar durata acestuia e de 36 de luni

. Obiectivul acordului cadru constă în asigurarea accesului ExxonMobil la resursele identificate ca fiind necesare pentru realizarea în cadrul contractelor subsecvente a serviciilor de prospecţiune geofizică offshore în Marea Neagră.

Persoanele care aprobă, semnează documentele în legatură cu această procedura sunt: Ian Fischer - director General Exxonmobil Exploration and Production, România Limited Nassau (Bahamas) Sucursala Bucureşti, Alin Ştirbu - Director Operaţiuni Exxonmobil Exploration and Production România Limited Nassau (Bahamas) sucursala Bucureşti şi Anthony Landry - Projects Drilling & Exploration.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii