Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:24 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Senatorul Vergil Chițac, depistat cu COVID-19, face parte din două comisii. Cine sunt colegii lui

ro

18 Mar, 2020 00:00 3325 Marime text

Senatorul Vergil Chițac a ajuns în Parlamentul României după ce a candidat pe listele liberalilor. A ieșit din partid, dar recent s-a înscris din nou în partidul care l-a consacrat în viața politică. Candidează la Primăria Constanța și este coleg și cu alți senatori de Constanța în comisiile din care face parte. Conform oficialilor de la București, testele efectuate parlamentarilor au ieșit negative, cu excepția deputatului Mircea Banias, care a declarat că nu a intrat în contact cu senatorul de Constanța.


Vergil Chițac face parte din Comisia pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupției și petiții, dar și din Comisia pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională.


Comisia pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupției și petiții este formată din următorii membri: Iancu Caracota (PNL) – președinte, Victorel Lupu (PSD) – vicepreședinte, Dan Lungu (USR) – secretar, Nicolae Bădălău (PSD), Vergil Chițac (PNL), Ioan Deneș (PSD), Cătălin Daniel Fenechiu (PNL), Marius Petre Nicoară (PNL), Nicoleta Pauliuc (PNL), Radu Cosmin Preda (PSD) și Ioan Stan (PSD).


Comisia pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională este formată din: Tit-Liviu Brăiloiu (PSD Constanța) – președinte, Nicoleta Pauliuc (PNL) – vicepreședinte, Ștefan Radu Oprea (PSD) – secretar, Vergil Chițac (PNL), Nicu Fălcoi (USR), Attila Laszlo (UDMR), Teodor Viorel Meleșcanu (PSD), Nicolae Moga (PSD Constanța), Șerban Nicolae (PSD), Viorel Salan (PSD), Liliana Sbîrnea (PSD).
 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii