Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șeful poliției rutiere din Giurgiu a fost demis după o farsă. Un polițist a cerut un porc drept primă de Crăciun

ro

26 Nov, 2021 21:01 2251 Marime text
  • Sancţiuni dure după farsa de la Serviciul Rutier Giurgiu.


Ministrul de Interne, Lucian Bode, a anunțat, vineri, că șeful poliției rutiere din Giurgiu a fost schimbat din funcție, după ce un polițist a fost păcălit de colegi să ceară un porc drept primă de Crăciun, conform Antena 3.



Lucian Bode a decis încetarea împuternicirii șefului poliției rutiere și declanșarea unei anchete disciplinare pentru cinci agenți.
 

"Este nedrept pentru zecile de mii de polițiști care sunt zi de zi la datorie, nedrept să fie subiect de glume pe seama unor nefericiți de la serviciul rutier Giurgiu. Ştiţi, o expresie foarte cunoscută şi folosită foarte des în limba română "când o zbura porcul". Această expresie i-a inspirat. Până o zbura porcul, am decis să îi zbor eu pe câţiva din funcţie.


Am decis încetarea împuternicirii şefului serviciului rutier din cadrul IPJ Giurgiu, începând din 26 noiembrie, şi declanşarea cercetării prealabile în conformitate cu statutul poliţistului faţă de un ofiţer şi 5 agenţi de poliţie, pentru a stabili existenţa sau inexistenţa unor abateri disciplinare", a declarat Lucian Bode.


Un polițist de la Serviciul Rutier Giurgiu i-a cerut în scris comandantului său să i se aloce un porc de 160 de kilograme drept recompensă pentru Crăciun. Polițistul a căzut în capcana unor colegi care au glumit spunându-i acestuia că există prevedere legală pentru acordarea unui porc.


Sursa foto cu rol ilustrativ: Facebook/ Direcția Generală de Poliție a Municipiului București
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii