Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:45 22 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se închide un tronson din bulevardul Tomis. Constănțenii, invitați la fotbal, handbal, rugby, baschet sau tenis de masă

ro

20 Sep, 2019 17:34 1565 Marime text
Bulevardul Tomis va fi loc de promenadă și de joacă duminică pe tronsonul cuprins între bulevardul Mamaia și strada Traian, cu mențiunea că pe bulevardul Ferdinand vor putea circula atât autobuzele, cât și autovehiculele.
 
Evenimentul este organizat în contextul în care Constanța participă alături de orașe state europene la „Săptămâna europeană a mobilității“ promovând mișcarea, mersul pe jos, pe bicicletă sau orice altă formă de deplasare, decât cea prin care se folosește autovehiculul personal.
 
Cu acest prilej, Primăria Municipiului Constanța invită toți copiii între orele 10:00 și 12:30, însoțiți de părinți sau profesori, să vină pe bulevardul Tomis pentru a-și testa abilitățile în fotbal, handbal, rugby, baschet, tenis de masă alături de antrenori ai cluburilor sportive constănțene.
 
Startul evenimentului se va da la ora 10:00 în fața Palatului Administrativ, iar moderator va fi jurnalistul sportiv Catalin Donose.
 
Pentru o bună organizare și pentru a nu risca incidente neplăcute, bulevardul va fi împărțit pe sectoare astfel: între statuia Lupoaică și farmacia Miga sunt așteptați cicliștii, roleri, copii de la școli cu biciclete și trotinete, persoane cu dizabilități.
 
Între farmacia Miga și strada Cuza Vodă vor fi copiii de la unitățile de învățământ din Constanța cu role, biciclete sau cu orice altceva. De asemenea, între Cuza Vodă și Ștefan cel Mare se va juca fotbal masculin și feminin, iar între străzile Ștefan cel Mare și Dacia tinerii înscriși la cluburile sportive din Constanța își vor dovedi abilitățile sportive. Între străzile Dacia și Decebal handbaliștii constănțeni vor face demonstrații sportive, iar între strada Decebal și bulevardul Mamaia vom putea asista la meciuri de volei, baschet, rugby, oină și tenis de masă.
 
În contextul atâtor evenimente care se vor desfășura pe o arteră rutieră, pentru ca toate activitățile să se desfășoare fără probleme, sâmbătă începând cu ora 18:00 se va interzice oprirea/staționarea/parcarea autovehiculelor pe tronsonul amintit de pe bulevardul Tomis, iar duminică, între orele 08:00 – 22:00 circulația rutieră va fi oprită pe bulevardul Tomis pe tronsonul amintit.
 
Vor fi închise intrările pe bulevardul Tomis de pe străzile perpendiculare (strada Decebal, strada Dacia, strada Sarmizegetuza, strada Constantin Brătescu, strada Ștefan cel Mare, strada Cuza Vodă și strada Dragoș Vodă).
Primăriei Municipiului Constanţa

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii