Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:37 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scos la vânzare, vizat acum pentru extindere şi modernizare Hotelului Sport din Eforie Nord i se pregăteşte ceva

ro

25 Apr, 2015 00:00 3624 Marime text
Scos la vânzare pe site-urile de specialitate de ceva timp, hotelul Sport din Eforie Nord a avut şansa de a-şi găsi proprietari care deja vor să îi dea o nouă şansă şi o nouă faţă. La Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa a fost depusă o solicitare de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Extindere - modernizare hotel amplasat în oraş Eforie Nord, strada Brizei nr. 6“.

Spaţiul de cazare este căutat vara în special de tinerii care vor să petreacă la mare câteva zile, la preţuri mici. Condiţiile de o stea nu sunt pe gustul tuturor turiştilor, însă sunt pe placul celor cu posibilităţi reduse. Situat la trei minute de plaja Belona şi la cinci minute de centrul staţiunii, hotelul Sport este destul de căutat pe timpul verii de turişti. Spaţiul dispune de 14 camere cu baie proprie, şase dintre acestea fiind dotate cu TV, şi de 14 camere cu baie pe hol. De asemenea, hotelul dispune şi de o grădină, unde turiştii se pot relaxa în balansoare, iar terasa este amplasată într-un cadru natural şi retrasă de forfota staţiunii.
 
Hotel Sport funcţionează pe Stedra Impex SRL, înfiinţată în 1994. Societatea, în anul 2001, reprezentată atunci de Gina Sărăcin, a absorbit firma DS ROM IT SRL, reprezentată de Stelian Dragoman. Potrivit datelor actuale de la Registrul Comerţului, în prezent asociaţi în firmă sunt Mariana Gheţeu (49%) şi Octavian Gheţeu (51%), cel din urmă fiind şi administratorul firmei ce are ca obiect de activitate „hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare“. Cei doi mai sunt asociaţi şi în Lady Nicol Com Impex SRL din Bucureşti, Lucky 97 Comexim SRL din capitală şi Ocmari Comimpex 99 SRL din Bucureşti.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii