Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:27 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbarea la faţă a zonei Casa de Cultură din municipiul Constanţa

ro

01 Dec, 2018 00:00 1255 Marime text
Primăria Municipiului Constanţa intenţionează să achiziţioneze serviciul de elaborare documentație tehnico-economică aferentă obiectivului de investiţii „Îmbunătățirea mediului urban în zona Coiciu - Casa de Cultură“ (SF, avize, altele: studiu topografic, studiu geotehnic, studiu peisagistic, plan de reutilizare). Serviciul constă în elaborare studiu de fezabilitate şi documentaţii pentru obţinerea avizelor/acordurilor solicitate în CU, studiu topografic, studiu geotehnic, studiu peisagistic şi plan de reutilizare.
 
Terenul pe care urmează a se realiza investiţia este situat în cartierul Coiciu, zona Casa de Cultură şi în prezent este o platformă betonată aflată în stare de degradare. Prin realizarea lucrărilor de reconversie se vor obţine refuncționalizarea unei suprafețe de cca 18.000 mp (inclusiv căi de acces către spaţiul verde) și transformarea acestuia în parc/grădină publică.
 
Pentru revitalizarea zonei urbane, vor fi realizate următoarele tipuri de activități: realizare alei pietonale, piste pentru bicicliști, creare trotuare; amenajare spații verzi (defrișarea vegetației existente; modelarea terenului; plantarea cu plante perene /gazonarea suprafețelor, inclusiv plantare arbori și arbuști);crearea de facilități pentru recreere pe terenurile amenajate (zone speciale amenajate pentru sport, locuri de joacă pentru copii, etc.);achiziționarea și montarea elementelor constructive de tipul alei, foișoare, pergole, grilaje, grupuri sanitare, spatii pentru întreţinere/vestiare, scene; instalare Wi-Fi în spațiile publice; instalare sisteme de supraveghere video a spațiilor amenajate prin proiect; dotare mobilier urban (bănci, coșuri de gunoi, toalete ecologice, suport parcare biciclete, etc); modernizarea străzilor urbane care conduc în mod direct la terenul supus intervenției; înlocuirea și/sau racordarea la utilități publice a terenului obiect al investiției; realizare sistem de irigații/sistem de iluminat pentru spațiile amenajate prin proiect.
 
Primăria Constanţa consultă piaţa în vederea determinării valorii acestei achiziţii. Valorile vor fi prezentate fără TVA, acesta fiind evidenţiat distinct. Data limită transmitere propuneri este 05.12.2018. Consultarea de piață se va desfășura doar în sistem electronic.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii