Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:49 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-au împărţit polii de putere Nicuşor şi Mazăre îşi pun camarazii pe funcţii

ro

15 May, 2012 00:00 3447 Marime text
s au impartit polii de puterenicusor si mazare isi pun camarazii pe functii 10618 368065
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • vasile 15 May, 2012 12:09 Bai fratilor! legea prevede doar ca orice ocupant al unei dregatoriiare nevoie de un aviz din partea reprezentantului in teritoriu al primului ministr(prefect)pentru a preintampina situatii speciale(sa nu fie spion,sa nu fie interlop,sa nu fie iresponsabil etc) iar politicienii folosesc acest aviz de functionare in siguranta a unei institutii pentru manipulari,pentru abuzuri,pentru promovarea imposturii sau alte lucruri mai grave(trafic de influienta!) PARCA ,DUPA 20 DE ANI DE LA REVOLUTIE,MARINARII FIE EI PROSPERI LA TRUP SAU CU DEFICIENTE LA MUSCHII OCULARI SA-SI VADA DE VAPOARE SI SA NU MAI FOLOSEASCA FUNCTIILE DECAT PENTRU BINELE CELOR CA II ALEG,PRIN VOT!
  • vasile 15 May, 2012 12:00 Codul muncii si alte acte normative precizeaza ca functiile de management din institutii publice se ocupa prin concurs,dintre persoane cu pregatire de specialitate care isi manifesta liber optiunea de a participa la concurs; cata obraznicie pe capul unor obscuri politicieni sa afirme ca vor numi directorii de deconcentrate,ca vor nominaliza oamenii partidului pentru diverse demnitati,etc! OARE PROCURATURA NU SE POATE SESIZA DE LA SINE CAND UN POLITRUC OPORTUNIST AFIRMA IN PUBLIC,IMPOTRIVA LEGII,CA VREA SA INFLUENTEZE REZULTATELE CONCURSURILOR PROFESIONALE,CA VREA SA VANDA PRACTICV FUNCTIILE DE DREGATORI AI STATULUI ,PLATITI DIN IMPOZITELE NOASTRE,CA SA LUCREZE CU COMPETENTA SI ABNEGATIE PENTRU NOI! POATE ACUM CACI AM VAZUT CA AVEM NU STIU CE PROCUROR SEF NOU! SUCCES!
  • vasile 15 May, 2012 11:51 statul roman ar trebui sa pregateasca cca 100 de functionari de administratie publica,cu scoli juritice inalte,pe care sa il foloseasca pentru functiile de prefecti,miscandu-i eventual in functie de incompatibilitati;prefectii au ca sarcina contrololul respectarii legalitatii in administratia publica locala deci trebuie niste profesionisti nicidecum fiecare politruc imbibat sa-si numeasca un baiat bun de-al lui care habar nu are de legi si nu face decat...prostii! oare este greu pentru Ponta sa faca asta! poate nu! Speram cu totii la Ponta,Ungureanu etc sa fie altfel de politicieni!