Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:32 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a lansat Programul "Constanta Borderless Books". Ce scop are și cine l-a inițiat (galerie foto)

ro

10 Mar, 2020 15:17 1453 Marime text

Ca urmare a semnării Acordului de Cooperare între Constanța și Fort Lauderdale, SUA, Greater Fort Lauderdale Sister Cities International (GFLSCI)  a inițiat programul "Constanta Borderless Books" care are ca scop promovarea învățării limbii engleze ca a doua limbă în școlile din municipiu.

Acest lucru va fi realizat prin colectarea de cărți în limba engleză în cadrul evenimentelor organizate în Fort Lauderdale și donarea acestora școlilor din orașul nostru care au identificat o nevoie crescută de astfel de materiale didactice.

Lansarea programului a avut loc vineri, 6 martie 2020, în cadrul evenimentului organizat de către GFLSCI cu ocazia celebrării Zilei Internaționale a Femeii, la sediul Consulatului General al României la Miami, cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța.

Cărțile care au fost colectate la acest eveniment vor fi donate bibliotecii Colegiului Național Pedagogic „Constantin Brătescu” din Constanța pentru a fi folosite de către elevii interesați de dezvoltatea abilităților de comunicare în limba engleză.

Alte activități similare vor avea loc pe tot parcursul anului 2020, astfel încât tot mai multe școli din Constanța să beneficieze de aceste donații.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii