Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:51 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a încheiat procedura de reorganizare. Telegondola-Mamaia SRL are administratori noi. Ce profesii au

ro

22 Apr, 2020 00:00 1585 Marime text


Adunarea Generală a Asociaților Telegondola-Mamaia SRL l-a revocat pe Marian Ștefan din funcția de administrator special al societății, ca urmare a pronunțării sentinței de încheiere a procedurii de reorganizare a firmei.

În aceeași ședință, au fost numiți patru noi administratori ai firmei. Conform documentelor oficiale publicate în Monitorul Oficial al României, aceștia sunt Raluca Elena Lupuca, din București, de profesie jurnalist, economistul bucureștean Ionuț Marius Avram, juristul bucureștean Veronica-Dănuța Georgescu, Andrada-Daniela Bărbatu, din Constanța, de profesie economist și inginerul constănțean Marian Ștefan.
Prin aceeași decizie a Adunării Generale a Acționarilor, administratorul Marian Ștefan a fost împuternicit pentru semnarea actului constitutiv, în forma modificată și actualizată, precum și pentru îndeplinirea formalităților legale de înregistrare și publicitate la Oficiul Registrului Comerțului.
În cadrul ședinței Consiliului Local Municipal Constanța din luna noiembrie 2019,  Andrada Bărbatu și Marian Ștefan au fost desemnați prin vot drept reprezentanții Primăriei Constanța în cadrul Telegondola-Mamaia SRL, firmă în care primăria se numără printre acționari.
La rândul său, Curtea de Apel Constanța a dispus în luna octombrie 2019 închiderea procedurii de reorganizare a activității debitoarei Telegondola-Mamaia SRL, în dosarul cu numărul 47/118/2012. În cauza respectivă, firma solicitase deschiderea procedurii insolvenței, prin reorganizarea activității, în baza unui plan, motivată de împrejurarea că societatea se află în stare de insolvență.

SC Telegondola-Mamaia SRL are sediul social în Mamaia, staţie pornire Perla. Ca asociaţi persoane juridice apar SC Mamaia SA, cu sediul social în Vila 26, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 53,49%, şi Municipiul Constanţa, cu sediul social pe bulevardul Tomis, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 46,51%. Firma are ca obiect de activitate „transporturi aeriene de pasageri“.

Citește și:

Primăria Constanţa, asociat în firma Telegondola-Mamaia SRL, în atenţia judecătorilor

Primăria Constanța și-a desemnat reprezentanții Acționarii Mamaia SA decid anul viitor numirea administratorilor firmei Telegondola Mamaia SRL

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii