Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:58 18 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a activat Comandamentul pentru situaţii de urgenţă al RAJA

ro

29 May, 2012 00:00 913 Marime text

Având în vedere avertizările meteo de cod galben şi portocaliu pentru judeţul Constanţa, pentru buna funcţionare a sistemului de alimentare cu apă şi canalizare şi pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea situaţiilor ce pot apărea, la nivelul SC RAJA SA s-a activat Comandamentul pentru situaţii de urgenţă.

Reprezentanţii Comandamentului vor asigura permanenţa la conducerea acţiunilor specifice întreprinse în această perioadă, 24 de ore din 24. Pentru comandamentul general, permanenţa este asigurată prin rotaţie de către reprezentanţii bordului de conducere. La nivelul centrelor zonale, permanenţa în coordonarea activităţilor este asigurată de şefii de secţie. Pentru asigurarea funcţionării sistemelor operate au fost constituite zeci de echipe de intervenţie dotate cu toate utilajele necesare.

„Asigurăm toţi abonaţii societăţii că RAJA Constanţa va depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă la parametri optimi. Facem un apel către toţi abonaţii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon 0241.66.44.44 sau la 112", a declarat Irina Oprea, purtătorul de cuvânt.

Ti-a placut articolul?

Comentarii