Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:44 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Românii au talent 2022 Povestea Casianei, fata captivă în casă din cauza unei boli nemiloase, care și-a găsit alinarea în pictură (VIDEO)

ro

12 Feb, 2022 18:29 2371 Marime text
O adolescentă de 16 ani din județul  Ialomița  a reușit să îi impresioneze pe jurații de la Românii au talent. 


Suferă de fibroză chistică, iar tratamentul ce costă 25.000 de euro îi oferă timp de o lună ocazia să trăiască precum un om normal. Acum iese din casă și cea mai mare dorință a ei a fost să meargă la mare, să simtă mirosul mării.



Fiecare gură de aer pentru Casiana este un chin, iar din cauza bolii, la 13 ani a dezvoltat și un diabet insulino-dependent. În fiecare zi ia medicamente pentru plâmâni, stomac, antibiotice, aerosoli și vitamine, scrie romaniiautalent.protv.ro



Face 4 injecții cu insulină pentru diabet și zeci de verificări ale glicemiei. Își dorește un singur lucru: să trăiască o viață normală și să iasă afară din casă fără să îi fie teamă că se poate îmbolnăvi. Fata are foarte mari emoții pentru momentul de la Românii au talent. 


Casiana a pictat un portret pe scena talentelor, iar jurații au aplaudat-o în picioare. 
 

 “Eu cred că în seara asta, tu ai inspirat foarte mulți oameni prin efortul pe care tu l-ai făcut. Ai făcut un lucru extraordinar! Bravo!”, a felicitat-o Andi Moisescu. 


Casiana merge în etapa următoare cu patru de DA.



Sursa video: facebook/ Romanii au talent
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii