Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:36 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reținere într-un dosar penal de înșelăciune O femeie, indusă în eroare, trimitea bani unor persoane necunoscute

ro

04 Dec, 2019 13:53 1387 Marime text

La data de 3 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, au efectuat o percheziție domiciliară, în municipiul București, într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.
 
Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, începând cu luna mai 2018, prin intermediul unei rețele de socializare, o femeie de 67 de ani ar fi intrat în contact cu persoane necunoscute, care în discuţiile purtate s-ar fi prezentat sub diferite identităţi şi profesii nereale și ar fi indus-o în eroare în scopul de a le remite bani.  Astfel, în luna octombrie 2018, femeia ar fi virat 6.000 de euro în contul unui bărbat, de 32 de ani.
 
În urma percheziției au fost ridicate mai multe mijloace materiale de probă.
 
În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 3 decembrie a.c., bărbatul de 32 de ani a fost reținut de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iași.
 
Acesta urmează să fie prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.
 
Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor și luptătorilor Serviciului de Acțiune Speciale din cadrul D.G.P.M.B.
 
Cercetările continuă.



Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii