Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:50 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Recomandările jandarmilor din Tulcea pentru desfășurarea în siguranță a manifestării cultural-artistice ,,Sărbătoarea Moșoaielor"

ro

23 Dec, 2023 10:03 658 Marime text

foto: IJJ Tulcea Jandarmii tulceni vor fi la datorie în minivacanța de Crăciun, atât în județ, cât și în municipiul Tulcea, astfel încât toate manifestările publice să se desfășoare în condiții de siguranță.

Mâine, 24 decembrie, începând cu ora 17.00,  jandarmii vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la manifestarea cultural-artistică Sărbătoarea Moșoaielor, ce se va desfășura în Centrul Civic din localitatea Luncavița, astfel încât toate activitățile dedicate acestui eveniment să se desfășoare în condiții de siguranță pentru toți cei care se vor bucura de spectacole și tradiții.

Recomandările IJJ Tulcea 

Recomandăm participanților să acorde o atenție deosebită bunurilor personale, să evite implicarea în conflicte de orice natură, să supravegheze cu atenție copiii și să respecte atât recomandările organizatorilor, cât și ale forțelor de ordine.

De asemenea, pentru a preveni incidentele, vă reamintim că deținerea, comercializarea și folosirea neautorizată a materialelor pirotehnice este interzisă. Constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoarea de la 3 luni la un an sau cu amendă:

- Orice operațiune cu articole pirotehnice fără drept
- Comercializarea articolelor pirotehnice din categoriile 1 și P1 către persoane care nu au împlinit vârsta de 18 ani
- Comercializarea către publicul larg a articolelor pirotehnice destinate a fi utilizate de către pirotehnicieni

În cazul în care sunteți martorii săvârşirii unor fapte antisociale sau aveți nevoie de sprijin, vă reamintim că puteți sesiza cel mai apropiat echipaj de jandarmerie.



Citește și:

Bilanț MAI în ultimele 24 de ore. Controale, salvări și sancțiuni pentru siguranța publică
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii