Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:05 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Razie a polițiștilor locali din Constanța pe strada Viorelelor din cartierul Poarta 6. Au fost aplicate amenzi

ro

29 Mar, 2022 09:05 2022 Marime text
Poliția Locală. Foto: Primăria ConstanțaSăptămâna trecută, Direcția Generală Poliția Locală Constanța a desfășurat mai multe activități specifice pentru menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică pe raza municipiului.

Din nou, polițiștii locali și-au îndreptat atenția spre strada Viorelor din cartierul Poarta 6.

Potrivit unui comunicat al primăriei constanța, oamenii legii au avut în vedere respectarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și a curățeniei, edificarea de construcții noi sau extinderea celor existente și neînscrierea locatarilor în cartea de imobil.

S-au aplicat 24 de sancțiuni contravenționale în valoare de 10.070 lei.

„Cele mai multe abateri au vizat neînscrierea în cartea de imobil în termenul legal.

De asemenea, au fost constatate fapte contravenționale privind depozitarea necontrolată a deșeurilor pe domeniul public, autorizarea lucrărilor de construire, asigurarea stării de curățenie de jur împrejurul locuințelor improvizate din zonă.

Tot zilele trecute, au fost monitorizate următoarele locuri și zone de interes public: cartier Palas, cartier Brătianu, cartier Baba Novac, cartier Medeea, cartier Groapă, cartier Anda, cartier KM5, cartier KM4, cartier Viile Noi, cartier CET, piațeta Far, piața Roșie, piața Abator, parc Poarta 6, Parc Viitorului.

În cadrul activităților de prevenire și combatere a faptelor ilicite au fost  legitimate 154 persoane“ - au mai precizat reprezentanții Primăriei Constanța.


Totodată,  lucrărorii Serviciului Ordine Publică din cadrul Direcței Generale Poliția Locală  au constatat  121 sancțiuni contravenționale din care 7 pentru apelare la mila publică.

Alte fapte antisociale: așezarea/montarea de corturi în vederea campării, arderea substanțelor de orice natură în aer liber, răscolirea gunoiului din containere special amenajate, aruncarea de deșeuri pe domeniul public, proferarea de injurii, comerț stradal neautorizat.

„Activități similare se vor derula în continuare, în scopul asigurării unui climat public civilizat.



Cetățenii sunt rugați să ne semnaleze în continuare orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro“- au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii