Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:54 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA Constanța Apă cu presiune redusă în localitățile Lumina, Corbu și Năvodari, inclusiv zonele Peninsulă și Industrială din cauza unei avarii

ro

21 Oct, 2023 10:50 882 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
  • Pe conducta magistrală de la intersecția străzilor Năvodari cu Mare din localitatea Lumina, județul Constanța, s-a înregistrat o avarie, astăzi, 21 octombrie 2023.
     
Pe conducta magistrală de la intersecția străzilor Năvodari cu Mare din localitatea Lumina, județul Constanța, s-a înregistrat o avarie, astăzi, 21 octombrie 2023, transmite un comunicat din partea RAJA SA.

Pentru remedierea acesteia, în intervalul orar 10.10 - 18.00, se furnizează apă cu presiune redusă în localitățile Lumina, Corbu și Năvodari, (inclusiv zonele Peninsulă și Industrială), iar în zonele înalte și la etajele superioare ale imobilelor se va înregistra lipsa totală a acesteia.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Avarie RAJA în localitatea General Scărișoreanu, județul Constanța! A fost întreruptă furnizarea apei
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii