Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:44 21 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA Constanța anunță că lucrarea programată în zona Tomis Nord - Campus se prelungește

ro

01 Oct, 2020 20:25 747 Marime text
  • RAJA SA este nevoită să prelungească  întreruperea furnizării apei până în jurul orei 23.00.

Ca urmare a complexității lucrărilor ce se desfășoară astăzi - 01 octombrie 2020, pe conducta magistrală, cu diametrul de 600 mm, de la intersecți bulevardelor A.Vlaicu cu Al. Lăpușneanu, din municipiul Constanța, RAJA SA este nevoită să prelungească  întreruperea furnizării apei până în jurul orei 23.00.

Sunt în continuare afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:

- Aurel Vlaicu (tronsonul delimitat de bd. Tomis și Alexandru Lăpușneanu), precum și străzile adiacente acestui bulevard: Topazului, Smaraldului, Rubinului, Opalului,Perlei, Safirului, Agatului și Aleea Universității;

- perimetrul delimitatde străzile: bd. Aurel Vlaicu – bd. Alexandru Lăpușneanu – Dispensarului – bd.Aurel Vlaicu, precum și consumatorii arondați punctelor termice 142 și 45.

De asemenea, se va furniza apă cu presiune scăzută consumatorilor aflați în perimetrul delimitat de străzile: bd. Alexandru. Lăpușneanu – Suceava – al. Lotus – Cișmelei – Dispensarului – bd. Alexandru Lăpușneanu, precum și celor arondați punctului termic 140.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create tuturor abonaților din zonă, p care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi în cel mai scurt timp, se arată într-un comunicat al RAJA SA Constanța.


Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii