Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​RAEDPP Continuă acțiunile de dezinfecție în piețele agroalimentare din municipiul Constanța (galerie foto)

ro

20 May, 2020 12:35 1345 Marime text
  • Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța derulează cu responsabilitate acțiuni de dezinfecție în piețele agroalimentare din municipiul Constanța și pe perioada stării de alertă. 
  • Clienții piețelor sunt rugați să păstreze distanţa socială recomandată de 1,5 metri.
Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța derulează cu responsabilitate acțiuni de dezinfecție în piețele agroalimentare din municipiul Constanța și pe perioada stării de alertă, pentru ca ele să fie în continuare un spațiu sigur atât pentru comercianți, cât și pentru consumatori.

 Joi, 21 mai, după încheierea programului, vor fi igienizate toate piețele administrate de RAEDPP, pentru a spori siguranța clienților și ca măsură de prevenție privind îmbolnăvirea și limitarea răspândirii noului coronavirus, COVID-19.

 Regia colaborează cu firme autorizate pentru dezinfecția piețelor. Substanțele folosite sunt avizate de Ministerul Sănătății, au un spectru larg de aplicare și au efect bactericid, fungicid și virucid, acționând inclusiv împotriva virusului COVID-19.

 Totodată, pe perioada stării de alertă se mențin măsurile pentru siguranța cetățenilor: marcaje inscripționate pe asfalt, dezinfectant pentru mâini și covoare cu dezinfectant la intrări, precum și purtarea măștii. Clienții piețelor sunt rugați să păstreze distanţa socială recomandată de 1,5 metri.

Sursa foto: Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii