Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:57 04 12 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAEDPP Constanța, dezinsecție, dezinfecție și deratizare în Campusul Social Henri Coandă (galerie foto)

ro

27 Nov, 2019 11:07 1181 Marime text
Săptămâna aceasta a avut loc etapa întâi a acțiunii de dezinsecție, dezinfecție și deratizare în Campusul Social Henri Coandă. 
 
Luni, lucrătorii societății contractate de RAEDPP Constanța au acționat în spațiile comune și în spațiile locative situate în 17 blocuri (HC1 - HC17).
 
Acțiunea a continuat și marți cu igienizarea suprafețelor exterioare ale blocurilor, a vegetației care împrejmuiește blocurile, precum și a platformelor de gunoi din zonă. Această operațiune urmărește eliminarea din gospodării a insectelor, a rozătoarelor, a bacteriilor, a germenilor etc. și prevenirea apariției unor focare de infecție, a unor epidemii ori boli infecțioase.
 
Echipele nu au acționat în apartamentele în care locuiesc persoane cu afecțiuni respiratorii, neurologice, neuropsihice, persoane imobilizate sau familii cu copii mici care nu merg foarte bine în picioare. Totodată, în cursul acestei săptămâni vor fi amplasate momeli toxice în locuri inaccesibile, pentru protejarea sănătății locuitorilor, conservării şi protecţiei mediului înconjurător.
 
În etapa a doua, care va avea loc peste două săptămâni, se va relua integral procedura.

Sursă foto: RAEDPP Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii