Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:23 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PTF Vama Veche. Haine contrafăcute în valoare de peste 81.900 lei, confiscate

ro

03 Mar, 2021 12:27 1822 Marime text
  • În ultimele 24 de ore poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au descoperit, bunuri susceptibile a fi contrafăcute,  în valoare totală de peste 81.900 lei, inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute.
În data de 03.03.2021, la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, judeţul Constanţa, poliţiştii de frontieră au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific pasagerilor dintr-un autocar ce efectua transport regulat pe ruta Turcia – România.

Astfel, polițiștii de frontieră au descoperit în cala destinată bagajelelor 65 articole de îmbrăcăminte, care purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. Acestea aparțineau unui cetăţean turc, în vârstă de 21 de ani care a declarat că a achiziţionat articolele din Turcia, fără a deține documente de provenienţă pentru bunurile transportate.

În data de 02.03.2021, 19.40, la acelaşi punct de trecere a frontierei, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autoturism înmatriculat în România, un cetățean român, în vârstă de 38 de ani.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse în bagajele bărbatului, 264 articole vestimentare. Toate bunurile purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Persoana în cauză a declarat că a achiziționat bunurile din Turcia în scopul comercializării acestora.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii