Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:01 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectul „Reducerea eroziunii costiere, faza II” contestat Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, învinsă la CNSC

ro

12 Apr, 2021 00:00 2085 Marime text
  • SC Rogalski Damaschin Public Relation SRL a înregistrat o contestație împotriva Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral, privind atribuirea contractului servicii de publicitate și comunicare aferente proiectului "Reducerea eroziunii costiere, faza II”
  • Consiliul a decis să admită contestația formulată de societatea din București și a anulat raportul procedurii
  • Totodată, CNSC obligă ABADL la continuarea procedurii de atribuire în cauză cu evaluarea ofertei aparținând Rogalski Damaschin Public Relation

SC Rogalski Damaschin Public Relation SRL a înregistrat o contestație împotriva comunicării rezultatului procedurii nr. 3570/ 26.02.2021, emisă de Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, în calitate de autoritate contractantă, în cadrul procedurii de licitație deschisă privind atribuirea contractului de achiziție publică având ca obiect «Servicii de publicitate și comunicare aferente proiectului "Reducerea eroziunii costiere, faza II (2014- 2020)"».

Firma constestatoare cu sediul social în capitală, a solicitat Consiliului următoarele: anularea comunicării nr. 3570/26.02.2021 privind rezultatul procedurii de atribuire; - anularea parțială a Raportului procedurii nr. 3566/26.02.2021, în partea dedicată ofertei sale, de la etapa de evaluare a ofertei depuse de către Rogalski Damaschin Public Relation SRL, respectiv anularea, în parte, a actelor anterioare Raportului: procesul-verbal nr. 2502/22.10.2020 de evaluare a informațiilor din DUAE și a documentelor care îl însoțesc, precum și a tuturor actelor subsecvente; obligarea autorității contractante la solicitarea către ofertanți a reconfirmării ofertelor și reconstituirii garanției de participare; la reevaluarea ofertei depuse de Rogalski Damaschin Public Relation SRLluând în considerare motivele de admisibilitate a acesteia, potrivit art. 2 din Legea nr. 98/2016, respectiv art. 123 alin. (3) din HG nr. 395/2016 și stabilirea ofertei câștigătoare dintre ofertele admisibile.

Pentru cele constatate, în baza legii și a mijloacelor de probă aflate la dosar, Consiliul a decis să admită contestația formulată de către Rogalski Damaschin Public Relation SRL în contradictoriu cu autoritatea contractantă Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral și anulează raportul procedurii nr. 3566/26.02.2021, în partea referitoare la evaluarea ofertei aparținând contestatoarei, precum și toate actele subsecvente aferente, inclusiv comunicarea rezultatului procedurii nr. 3570/26.02.2021.

Totodată, Consiliul obligă autoritatea contractantă la continuarea procedurii de atribuire în cauză cu evaluarea ofertei aparținând Rogalski Damaschin Public Relation SRL, conform motivării anterioare, cu respectarea normelor legale invocate, precum și a celor aferente prelungirii garanției de participare și a valabilității ofertei, în termen de 15 zile de la comunicarea prezentei.
Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere, în termen de 10 zile de la comunicare, în conformitate cu dispozițiile art. 29 din Legea nr. 101/2016.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii