Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:32 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac „Retragem din circulație 5000 de autovehicule vechi. Am primit finanțarea“

ro

13 Jun, 2023 20:57 1303 Marime text
Foto:UnsplashPrimarul municipiului Constanța, Vergil Chițac a transmis printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook că a fost aprobată casarea a 5000 de autovehicule mai vechi de 15 ani din Constanța. 

„Administrația Fondului pentru Mediu ne-a aprobat azi dosarul pentru casarea a 5000 de autovehicule mai vechi de 15 ani din Constanța. Astfel, am primit 12 milioane de lei (la care se adaugă încă 3 de la bugetul local) pentru plata celor 3000 de lei pe care îi va primi fiecare constănțean care se va înscrie în program.
În momentul în care AFM va anunța sesiunea de înscriere pentru beneficiarii individuali, vă vom oferi informațiile necesare pentru a vă înscrie. Ulterior, vom continua cu procedura pentru încheierea contractului de finanțare cu fiecare în parte. După semnarea contractului, veți preda autovehiculul la colectorii autorizați conform legii și apoi îl veți radia din circulație și din rolul fiscal.
Continuăm să muncim pentru un mediu mai curat și suntem recunoscători tuturor acelora care înțeleg să se alăture acestui efort“ - a transmis primarul Vergil Chițac.

Citește și: 

Raportul de activitatea al echipei Chițac pentru 2022. Cum arată Constanța la doi ani de mandat?! (DOCUMENT)

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii