Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:57 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria vrea să achiziţioneze un sistem integrat de monitorizare a energiei electrice pentru sistemul de iluminat public al Constanţei

ro

20 Mar, 2019 00:00 947 Marime text
Municipalitatea derulează o consultare publică în vederea determinării valorii estimate pentru achiziţia unui sistem integrat de măsurare şi monitorizare în timp real a energiei electrice pentru sistemul de iluminat public al Constanţei.
 
Consultarea vizează achiziţionarea unui sistem integrat (echipamente şi aplicaţii software) pentru măsurarea şi monitorizarea în timp real a energiei electrice pentru Sistemul de Iluminat Public (SIP), precum şi serviciile necesare pentru implementarea acestui sistem. Sistemul de Iluminat Public al municipiului Constanţa este compus în prezent dintr-un număr de aproximativ 200 de puncte de aprindere şi un număr de aproximativ 22.000 de stâlpi de iluminat.
 
Primăria Constanţa a identificat oportunitatea implementării unui sistem de măsurare şi monitorizare în timp real a energiei electrice (consum şi calitate) pentru infrastructura sistemului, de iluminat public, ca bază pentru îmbunătăţirea eficienţei energetice a municipiului.
 
Propunerile în cadrul consultării vor fi transmise la sediul Direcţiei Gestionare Servicii Publice din str. Ștefan Mihăileanu nr. 10, Constanţa, sau pe fax - 0241/488.168, până la data de 3.04.2019.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii