Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:15 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Municipiului Tulcea, pregătită să intervină pentru deszăpezire

ro

24 Nov, 2023 19:45 981 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • Primăria municipiului Tulcea este pregătită să intervină cu utilaje şi materiale antiderapante la acest sfârşit de săptămână, în condiţiile în care Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a anunţat că judeţul se va afla duminică sub avertizare de cod portocaliu.
     
Primăria municipiului Tulcea este pregătită să intervină cu utilaje şi materiale antiderapante la acest sfârşit de săptămână, în condiţiile în care Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a anunţat că judeţul se va afla duminică sub avertizare de cod portocaliu.

Primarul Ştefan Ilie a declarat pentru AGERPRES că serviciul de specialitate din subordinea instituţiei a pregătit utilajele de intervenţie încă de la începutul săptămânii.

„Încă de luni am pregătit utilajele de la societatea Servicii Publice SA şi avem materiale în cantităţi suficiente pentru a interveni până în luna martie. Dacă va fi cazul, putem să şi închiriem utilaje”, a menţionat primarul municipiului Tulcea.


Intervenţiile din acest sfârşit de săptămână în caz de deszăpezire vor fi însă îngreunate pe două străzi, din cauza lucrărilor de îmbunătăţire a infrastructurii.

„Pe o parte din străzile la care lucrăm, ne pregăteam pentru al doilea strat de asfalt şi ridicăm capacele de canalizare, conform procedurii, ceea ce ne deranjează pe noi, şoferii. Rămânem descoperiţi în acest weekend pe două străzi, Păcii şi Alexandru cel Bun, din cauză că nu vom putea pune lama pe asfalt, în acest context”, a menţionat primarul Ştefan Ilie.


Potrivit unui anunţ făcut public pe pagina de facebook a Primăriei municipiului Tulcea, începând de sâmbătă seară, în oraş vor fi ninsori viscolite şi se va forma un strat de zăpadă de 20 de centimetri, iar duminică ninsorile vor continua şi vântul va avea intensificări în rafale ce vor ajunge la 60-70 km.

ANM a anunţat că duminică, între orele 2.00 şi 16.00, judeţele Vrancea, Galaţi, Buzău, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Tulcea şi Constanţa sunt sub cod portocaliu de viscol, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Recomandările polițiștilor IPJ Tulcea după avertizările meteo - „Informați-vă și pregătiți-vă înainte de a pleca la drum!“ 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii