Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:59 06 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria cumpără lucrări de execuție pentru reabilitarea Școlii Gimnaziale nr. 23 „Constantin Brâncoveanu“ din Constanța

ro

12 May, 2024 17:00 583 Marime text
  • Primăria Constanța achiziționează lucrări de execuție aferente obiectivului de investiţii „Creșterea eficienței energetice a imobilului Școala Gimnazială nr. 23 Constantin Brâncoveanu, Constanța”
    Obiectul contractului de achiziție publică constă în achiziţia și contractarea lucrărilor de construcții aferente obiectivului de investiţii „Creșterea eficienței energetice a imobilului Școala Gimnazială nr. 23 Constantin Brâncoveanu, Constanța”, conform proiectului tehnic de execuţie elaborat în conformitate cu prevederile HG 907/2016
  • Valoarea totală estimată este de 12.566.342.28 lei. Proiectul „Creșterea eficienței energetice a imobilului Școala Gimnazială nr. 23 Constantin Brâncoveanu, Constanța” este finanțat prin contract de finanţare nr. 131004/21.11.2022 din PNRR
  • Școala cu clasele I - VIII nr. 23 „Constantin Brâncoveanu” a fost construită în anul 1965, în cartierul Coiciu, pe strada Dezrobirii la numărul 82, în imediata vecinătate a actualei Academii de Marină Militară
  • Clădirea unității este constituită din parter și două etaje, iar în curte sunt două terenuri de sport și o sală de sport
 
 
Primăria Constanța achiziționează lucrări de execuție aferente obiectivului de investiţii „Creșterea eficienței energetice a imobilului Școala Gimnazială nr. 23 Constantin Brâncoveanu, Constanța”.

Obiectul contractului de achiziție publică constă în achiziţia și contractarea lucrărilor de construcții aferente obiectivului de investiţii „Creșterea eficienței energetice a imobilului Școala Gimnazială nr. 23 Constantin Brâncoveanu, Constanța”, conform proiectului tehnic de execuţie elaborat în conformitate cu prevederile HG 907/2016.

Valoarea totală estimată este de 12.566.342.28 lei. Proiectul „Creșterea eficienței energetice a imobilului Școala Gimnazială nr. 23 Constantin Brâncoveanu, Constanța” este finanțat prin contract de finanţare nr. 131004/21.11.2022 din PNRR.

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante sunt: Vergil Chitac, primar al municipiului Constanța; Ionuț Rusu, viceprimar al municipiului Constanța; Fulvia Antonela Dinescu, secretar municipiu; Georgeta Gheorghe, director executiv Direcția financiară; Oana Dobre, șef serviciu financiar buget; Lenuța Petcu, șef serviciu contabilitate;Ilie Daniela, inspector serviciul contabilitate; Alin Cezar Vintilă, director executiv Direcția logistică; Andreea Stan, director executiv adjunct Direcția logistică; Viorica Ani Merlă, director executiv Direcția strategii și fonduri europene; Popescu Carmina Ionela, șef serviciu management proiecte; Marian Filip, șef serviciu urmărire execuție lucrări și Loredana Iacob, șef serviciu pregătire investiții.

Ofertanții trebuie să facă dovada îndeplinirii cerinței privind capacitatea tehnică si profesională prin prezentarea de lucrări similare realizate în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii 5 ani (împliniți la data limită stabilită pentru depunerea ofertelor) în valoare cumulată de minim 11.000.000 lei fără TVA la nivelul unuia sau a maxim de 3 contracte.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 29.05.2024, ora 15:00 în SEAP.

Școala cu clasele I - VIII nr. 23 „Constantin Brâncoveanu” a fost construită în anul 1965, în cartierul Coiciu, pe strada Dezrobirii la numărul 82, în imediata vecinătate a actualei Academii de Marină Militară. Clădirea unității este constituită din parter și două etaje, iar în curte sunt două terenuri de sport și o sală de sport. Această instituție de învățământ funcționează pe două niveluri de învățământ: ciclul primar și cel gimnazial, derulându-și activitatea în două schimburi. Din anul 1980 școala găzduiește și Grădinița nr. 52. La această școală învață 362 de elevi, în 15 clase, potrivit site-ului unității de învățământ.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Alte două școli din Constanța intră în reabilitare termică! Ce unități de învățământ sunt vizate!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii