Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:51 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța Votează proiectele pentru orașul nostru pe platforma „Tu decizi pentru Constanța”

ro

17 Nov, 2022 16:01 1175 Marime text
Tu decizi pentru Constanța. foto: Primăria ConstanțaPână pe 4 decembrie 2022, toți cei care locuiesc, muncesc sau studiază în Constanța și au împlinit vârsta de 18 ani își pot exprima votul pentru unul din cele 35 de proiecte declarate eligibile.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Constanța, etapa unică de vot se desfășoară exclusiv online, pe platforma „Tu decizi pentru Constanța”, unde puteți consulta lista completă cu toate propunerile pentru fiecare domeniu. Votul are loc într-o singură etapă, iar fiecare cetățean înscris în portalul bugetării participative poate alege câte un proiect din fiecare domeniu.

„Pentru a putea vota, este necesară crearea unui cont pe https://tudecizi.primaria-constanta.ro sau autentificarea, dacă există deja un cont creat. Persoanele care vor să voteze însă nu au acces la platforma online, sunt așteptate la Centrul de Informare cetățeni din City Park Mall, unde vor fi îndrumate pentru crearea contului și pentru a vota.

Afișarea proiectelor câștigătoare va avea loc pe 13 decembrie 2022“ - au mai precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii