Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:42 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Tu decizi pentru Constanța” 35 de proiecte pe bugetare participativă. Etapa de vot este în plină desfășurare!

ro

24 Nov, 2022 14:59 1291 Marime text


„Tu decizi pentru Constanța” Până pe 4 decembrie 2022 inclusiv, fiecare cetățean înscris pe platforma „Tu decizi pentru Constanța” poate vota câte un proiect din fiecare domeniu. Etapa unică de vot se desfășoară exclusiv online. Proiectele alese sunt clasificate în toate domeniile disponibile în program: mobilitate, accesibilitate și siguranța circulației, amenajare spații verzi și locuri de joacă, amenajare spații publice, cultură, protecția mediului/protecția animalelor, digitalizare, sport, social, educație și sănătate.

Toți cei care locuiesc, muncesc sau studiază în Constanța și au împlinit vârsta de 18 ani își pot exprima votul pentru unul din cele 35 de proiecte declarate eligibile., transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial 

Pentru a putea vota, este necesară crearea unui cont pe https://tudecizi.primaria-constanta.ro sau autentificarea, dacă există deja un cont creat. Persoanele care vor să voteze însă nu au acces la platforma online, sunt așteptate la Centrul de Informare cetățeni din City Park Mall, unde vor fi îndrumate pentru crearea contului și pentru a vota.

Potrivit sursei citate, la finalul etapei de votare, va fi declarat câștigător proiectul cu cele mai multe voturi din domeniile în care acestea sunt încadrate.
Afișarea proiectelor câștigătoare va avea loc pe 13 decembrie 2022.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii