Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:41 23 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea Ovidius din Constanța a câștigat un nou proiect de dezvoltare a infrastructurii educaționale

ro

07 Dec, 2023 19:16 1037 Marime text
  • Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) a câștigat, în cadrul campaniei „Tu decizi pentru Constanța!”, un proiect de reabilitare parțială a sediului aflat în Piața Chiliei, care va fi implementat de către Primăria Municipiului Constanța în perioada următoare.

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) a câștigat, în cadrul campaniei „Tu decizi pentru Constanța!”, un proiect de reabilitare parțială a sediului aflat în Piața Chiliei, care va fi implementat de către Primăria Municipiului Constanța în perioada următoare, transmite un comunicat de presă din partea UOC.

Proiectul a obținut cel mai mare număr de voturi exprimate de constănțeni pe platforma online a campaniei, creată pentru aplicarea instrumentului de bugetare participativă, prin care cetățenii decid direct cum este cheltuită o parte a bugetului local.

Beneficiarii acestui proiect vor fi studenții şi cadrele didactice din cadrul Facultății de Științe Economice, Facultății de Psihologie şi Științele Educației și Facultății de Matematică și Informatică, care își desfășoară activitatea în sediul UOC aflat pe strada Ion Vodă, nr. 5.

„Prin realizarea acestui proiect, Universitatea Ovidius din Constanța va îmbunătăți condițiile de studiu oferite, prin modernizarea spațiilor de învățământ, unde activitățile de predare-învățare și cercetare se vor desfășura la cele mai înalte standarde. Mulțumesc întregii comunități academice și locale, care a sprijinit public, prin vot, proiectul și a făcut posibilă această nouă reușită”, a precizat conf. univ. dr. Dan-Marcel Iliescu, rectorul UOC.


Campania „Tu decizi pentru Constanța!” s-a desfășurat în perioada 1 august - 6 decembrie 2023 și a inclus 38 de proiecte depuse pe opt domenii care au vizat: infrastructura educațională și culturală, amenajarea spațiilor publice, amenajarea spațiilor verzi și a locurilor de joacă, mobilitate, accesibilitate și siguranța circulației, protecția mediului și a animalelor, digitalizare, infrastructura de sănătate și sport, precum și sprijin social, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Conferință la Universitatea „Ovidius” Constanța pentru a marca împlinirea unui secol de la promulgarea Constituției din România
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii