Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:26 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa, sondaj despre modul în care agenții economici locali, rezidenții și vizitatorii accesează și percep zona Cora – Brătianu

ro

11 Nov, 2020 00:00 1756 Marime text
 
  • Primăria Municipiului Constanţa intenționează să achiziționeze un serviciu ce presupune culegerea de date despre modul în care agenții economici locali, rezidenții și vizitatorii accesează și percep zona Cora – Brătianu necesare realizării activităților proiectului ”Multi-modal Optimisation of Road-space in Europe” – MORE
  • Datele vor fi colectate prin aplicarea unor chestionare
  • Consultarea de piață se va desfășura doar în sistem electronic până pe 17.11.2020

Primăria Municipiului Constanţa intenționează să achiziționeze un serviciu ce presupune culegerea de date despre modul în care agenții economici locali, rezidenții și vizitatorii accesează și percep zona Cora – Brătianu (intersecția Bulevardului I.C. Brătianu cu străzile Dezrobirii și Cumpenei, precum și zona adiacentă intersecției, aproximativ 200 m pe fiecare braț al intersecției), necesare realizării activităților proiectului ”Multi-modal Optimisation of Road-space in Europe” – MORE.

Datele vor fi colectate prin aplicarea chestionarelor atașată actualei consultări de piață, pe parcursul unei zile lucrătoare din săptămână, când condițiile meteo sunt bune, vezi secțiunea "documente".

Eșantionul reprezentativ se va realiza în funcție de tipul de intervievat (agenți economici locali, rezidenți și vizitatori), gen și grupe de vârstă (18 – 35 / 36 – 49 / 50 – 70 / peste 70) și va cuprinde minim 150 de persoane.

Datele culese vor fi interpretate și se va prezenta un raport care va include cel puțin următoarele informații:perioada când a fost realizată culegerea de date; echipa care a realizat culegerea și procesarea datelor; metodologia utilizată pentru culegerea și procesare datelor și descrierea eșantionului recenzat.
Astfel, printr-o consultare de piață, autoritățile solicită oferte de preț pentru un serviciu de analiză a percepția utilizatorilor de drumuri aferentă proiectului ”Multi-modal Optimisation of Road-space in Europe” - MORE.

Consultarea de piață se va desfășura doar în sistem electronic, orice persoană/organizație interesată având posibilitatea de a transmite oferta de preț în vederea determinării valorii estimate a achiziției serviciului de analiza- percepția utilizatorilor de drumuri aferentă proiectului ”Multi-modal Optimisation of Road-space in Europe” – MORE, la adresa de mail proiecte@primaria-constanta.ro până pe 17.11.2020.

Informațiile cu privire la rezultatul consultării vor fi publicate pe www.e-licitație.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii