Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:35 26 02 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Cogealac organizează licitație pentru modernizarea și reabilitarea drumurilor din Râmnicu de Jos, Gura Dobrogei, Tariverde și Cogealac (document)

ro

19 Jun, 2020 00:00 1300 Marime text
  • Primăria Cogealac organizează licitație pentru modernizarea și reabilitarea drumurilor din Râmnicu de Jos, Gura Dobrogei, Tariverde (parțial) și Cogealac.
Primăria Comunei Cogealac organizează licitație pentru achiziția unui proiect tehnic, asistența tehnică din partea proiectantului și execuția lucrărilor de construcții și instalații pentru obiectivul de investiții „Modernizare și reabilitare drumuri în satul Râmnicu de Jos, sat Gura Dobrogei, sat Tariverde (parțial), comuna Cogealac”.
 

Descriere contractului

Comuna Cogealac, județul Constanta – lungimea totală a străzilor este de 20 439,443 ml.


Sat Râmnicu de Jos - lungime totală 11.246, 334 ml cu următoarele străzi:

Drum comunal 1, Drum comunal 2, Drum comunal 3, Drum comunal 4, Drum comunal 5, Drum comunal 6, strada Nucilor, strada Mircea cel Batran, strada Dorului, strada Traian, str. Paraului, strada Topolog, strada Livezilor, strada Tractorului, strada Fabricii, strada Dreptatii, strada Biruintei, strada Histriei, strada Razboieni, strada Calatis, strada Smardan, strada Revolutiei.

Sat Gura Dobrogei - lungime totala 3352.778 ml cu următoarele strazi:

Drum comunal 1, strada Pajurei, strada Postei, strada 1 Decembrie, strada Rozelor.

Sat Tariverde (partial) lungime totala 5840.331 ml cu următoarele strazi:

Drum comunal 1, Drum comunal 2, strada Unirii, strada Dezrobirii, strada Razoare, strada Nalbei, strada Deltei, strada Constantei, strada Plantelor, Aleea Scurta, Aleea Progresului, strada 1 Mai.

Se vor realiza lucrări de modernizare a tramei stradale din localitatea Cogealac, lucrări ce constau în refacerea părții carosabile, trotuarelor precum și amenajarea de spatii verzi. La lucrarile de modernizare se tine seama de cotele proprietatilor inconjuratoare (biserica, proprietati private).


Lucrarile ce fac obiectul prezentului proiect au fost concepute pornind de la limita de proprietate a Localitatii Cogealac, realizindu-se racordarea cu lucrarile proiectate prevazute in Proiectul de reamenajare a zonei Centrale.


Termenul pana la care operatorii economici pot solicita clarificari, in conformitate cu prevederile art.160 alin. (2) din Legea 98/2016 actualizata in data de 17.02.2020, este de 11 zile.

Autoritatea contractanta va raspunde la solicitarile de clarificari (daca acestea au fost primite in termen), in conformitate cu prevederile art.161 din Legea 98/2016 actualizata in 17.02.2020 cu 6 zile inainte de data stabilita pentru depunerea ofertelor.

Valoarea totală estimată a contractului este de 37.692.410 lei, fără TVA.
Termenul limită de depunere a ofertelor este 29 iunie 2020, ora 15:00.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de participare la această licitație.
 

Citește și:

Până la finele lunii pot fi depuse ofertele pentru construirea centurii ocolitoare din Cogealac (document)

Ti-a placut articolul?

Comentarii