Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:28 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premierul Marcel Ciolacu „Săptămâna viitoare vom veni cu propuneri de modificare a modului de funcționare a sistemului de protecţie a bătrânilor şi a persoanelor cu dizabilităţi“ (VIDEO)

ro

13 Jul, 2023 12:10 1006 Marime text
Foto: FBPrim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat că, săptămâna viitoare, Guvernul va veni cu propuneri concrete de modificare structurală a modului de funcţionare a sistemului de protecţie a bătrânilor şi a persoanelor cu dizabilităţi.

De asemenea, Marcel Ciolacu a subrliniat că aceste soluţii vor fi discutate cu reprezentanţii societăţii civile şi organizaţiilor neguvernamentale care activează în domeniu.

"Săptămâna viitoare controalele se vor finaliza, iar atunci vom veni cu propuneri concrete de modificare structurală a modului în care trebuie să funcţioneze acest sistem. Intenţia mea este să solicit celor mai importanţi actori din zona societăţii civile, a ONG-urilor şi asociaţiilor să îmi facă propuneri pentru viitoarea conducere a Autorităţii Naţionale pentru Persoanele cu Dizabilităţi. În această funcţie şi nu numai este nevoie de oameni pricepuţi, din zona asociaţiilor nonguvernamentale cu rezultate solide şi experienţă de lucru cu asemenea persoane din categoriile vulnerabile. Este evident că şi în această zonă sunt sute de ONG-uri, firme private care îşi fac treaba cu profesionalism şi dedicare. Aşa cum şi la nivelul statului român sunt mii de funcţionari cinstiţi, valoroşi şi empatici, care găsesc întotdeauna atât soluţii, cât şi o vorbă de alinare pentru aceste categorii. Tuturor acestora doresc să le mulţumesc din suflet. Ei reprezintă speranţa că putem schimba nedreptatea cu corectitudinea şi că, împreună, vom putea cerne, de această dată, răul pentru a păstra binele şi sistemul acolo unde funcţionează", a precizat Marcel Ciolacu, joi, în cadrul şedinţei de Guvern, conform Agerpres.ro. 



Citește și: 

Azilele groazeiPercheziții la domiciliu și punctele de lucru ale firmei pe care funcționau căminele de bătrâni închise la Eforie. Ce spun oficialii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii