Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:27 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premierul Florin Cîțu, după ridicarea restricțiilor de noapte „Acum trebuie să mă duc neaparat în Vamă să stau toată noaptea“

ro

14 May, 2021 11:32 2413 Marime text
    
  • Premierul Florin Cîțu a declarat joi, la postul tv Digi24, că își va respecta promisiunea făcută vamaioților, de a merge în această vară în Vama Veche, în contextul noilor măsuri  de relaxare, printre care care ridicarea restricțiilor de circulație pe timp de noapte.
"Am promis că merg în Vamă și acum că am ridicat restricțiile de noapte, vă spun că este și un motiv egoist. Pentru că am ridicat restricțiile de noapte, am promis că merg, deci acum trebuie să mă duc neaparat în Vamă să stau toată noaptea", a spus Cîțu.  "Până la urmă a ieșit și motivul pentru care am ridicat restricțiile de noapte", a precizat Cîțu, în spirit ludic.

Pe 1 Mai, Florin Cîțu le-a transmis un mesaj românilor aflați pe litoral. El a spus că va merge și în Vama Veche și le-a mulțumit pentru că s-au vaccinat împotriva COVID-19.

„Vă promit că ne vedem vara aceasta și în Vamă. Vă mulțumesc că ați ales să vă vaccinați. Doar așa revenim la all-nighters, a scris atunci Florin Cîțu pe pagina lui Facebook, după ce mai mulți vamaioți l-au chemat pe premier în stațiune.

Citește și: Premierul Florin Cîțu, mesaj pentru petrecăreții din Vama Veche „Doar așa revenim la all-nighters“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii