Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:55 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Porniți la drum? Cum se circulă în această dimineață pe principalele drumuri din țară

ro

27 Sep, 2022 08:23 1013 Marime text
Autostrada A2 București-Constanța. Foto: ZIUA de ConstanțaCentrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, în această dimineață, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov și DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, traficul se desfășoară pe un carosabil parțial umed, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale.

Se circulă în coloană la intrarea în Capitală dinspre Pitești, pe autostrada A1, dar și pe DNCB, în zona localităților Domnești, Bragadiru și Berceni.

Potrivit Infotrafic, este semnalată ceață pe mai multe artere rutiere din județele Dolj, Olt și Sibiu, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri, izolat chiar sub 50 de metri.

Astăzi, 27 septembrie, începând cu ora 08.30, traficul de pe DN11, în zona nodului rutier de la intersecția cu DN10, va fi deviat, pe ambele sensuri, pe breteaua de pe sensul Lunca Câlnicului – Brașov. Restricția va dura 3 zile și este necesară pentru începerea lucrărilor de îndepărtare a grinzilor deteriorate de pe pasaj.

Traficul de pe pasajul dinspre Hărman spre Prejmer va rămâne în continuare închis până la încheierea lucrărilor de punere în siguranță.

„Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

Informații în timp real despre restricțiile de trafic determinate de evenimente rutiere pot fi accesate pe site-ul oficial - www.politiaromana.ro - secțiunea INFOTRAFIC“ - a mai transmis Centrul Infotrafic.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii