Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:52 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au făcut front comun cu colegii din celelalte structuri în timpul Codului Roșu

ro

27 Nov, 2023 15:30 704 Marime text
Foto: Facebook/Garda de CoastăPolițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au făcut front comun cu colegii din celelalte structuri de ordine publică și siguranță națională pentru a interveni acolo unde urgia a lovit cel mai puternic.

Potrivit reprezentanților Gărzii de Coastă, prioritatea lor a fost salvarea persoanelor blocate în nămeți, dar și asigurarea pe cât posibil a căilor de acces pentru situații de urgență.

Atât în județul Constanța, cât și în județul Tulcea, polițiștii de frontieră au intervenit în astfel de situații, folosind autovehiculele de teren din dotare, sprijinind astfel celelalte autorități implicate în diferite acțiuni cu caracter de urgență.

„La fel au făcut și Florin cu Ovidiu, doi polițiști de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea, care alături de colegi din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Tulcea au intervenit mai bine de 12 ore continuu, atât cu autoturismele de teren cât și pe jos când situația nu a permis, pentru recuperarea unor persoane blocate în propriile autoturisme.
Un ceai cald este binemeritat cu gândul că alte persoane sunt bine datorită vouă! Felicitări!“ - au mai precizat reprezentanții Gărzii de Coastă

Citește și: 

Efectele vântului puternic în ConstanțaCopaci căzuți, stâlpi de iluminat prăbușiți și mașini avariate (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii