Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polaris M Holding SRL va ecologiza plaja Faleza Nord împreună cu copii de la Clubul Lions Constanţa Balkanica

ro

08 Jun, 2017 13:20 2627 Marime text
Duminică, 11.06.2017, între orele 9-12, SC Polaris M Holding SRL, în parteneriat cu Clubul LIONS Constanţa Balkanica şi alături de proiectul său Clubul LEO Constanta Gaudium, organizează acţiunea de Ecologizare Sector plajă Faleza Nord (zona plaja consilieri).
 
Clubul LIONS Constanţa Balkanica este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, fără scop politic sau religios şi şi-a început activitatea în anul 2013. Face parte din LIONS CLUBS INTERNATIONAL, cea mai mare Organizaţie de voluntariat din lume, care în luna iunie 2017 a împlinit 100 de ani. Misiunea Cluburilor LIONS este creerea şi menţinerea unui spirit de întelegere între toţi oamenii prin oferirea voluntară de sprijin, prin implicare în comunitate în cele mai diverse zone de interes.

Clubul LEO Constanţa Gaudium este cel mai nou club de voluntariat din Constanţa, înfiinţat în februarie 2017, şi are menirea de a crea modele de conduită în societate, prin formarea unor tineri care înteleg voluntariatul ca pe un firesc.

Prin această acţiune comună, copii cu vârste cuprinse între 12-18 ani îşi doresc să contribuie la bunăstarea celorlalţi semeni.
Copiii vor fi echipaţi cu mănuşi, şepci, tricouri şi saci şi vor ecologiza Sectorul plaja Faleza Nord, alături de angajaţii SC Polaris M Holding SRL.

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii