Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polaris M Holding, despre frunzele uscate pe străzile Constanței și a depozitelor temporare de material vegetal

ro

08 Nov, 2019 13:37 1904 Marime text
Încă din luna octombrie și în special în luna noiembrie, o cantitate mare de frunze, provenită de la copacii și arbuștii plantați în parcuri, pe străzi, în curțile proprietarilor de case sau în incinta blocurilor, se adună pe străzile si bulevardele orașului.

Angajații Polaris M Holding încearcă să colecteze materialul vegetal pentru a fi transportat și depozitat, dar datorită volumului foarte mare, care implică cantități suplimentare de deșeuri stradale, altele decât cele prevăzute în graficele de lucru, aceste operațiuni nu se pot face în timp util.
 
Polaris M Holding își cere scuz  pentru disconfortul creat și asigură constănțenii că va face tot ce este posibil pentru a rezolva situația actuală. De asemenea, lansează un apel către toți locuitorii să evite blocarea accesului lucrătorilor stradali și a autospecialelor,  prin parcarea autovehiculelor în zone care împiedică curațarea străzilor , carosabilului,  și a scurgerilor pluviale.

Totodată, sunteți rugați să nu incendiați  grămezile de frunze uscate depozitate temporar în diferite locații. Acestea vor fi transportate la depozitele de deșeuri cât mai curând posibil. Polaris M Holding mulțumește tuturor constănțenilor pentru înțelegere!
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii