Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:32 24 02 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Plecaţi la drum? Cum se circulă pe drumurile naţionale sau pe autostrăzi. Lucrări pe tronsoane ale autostrăzii A2 București – Constanța

ro

20 May, 2020 08:57 768 Marime text

  • Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă.
  • Tronsoane ale autostrăzii A2 București – Constanța, pe care circulația se desfășoară restricționat, pe câte o bandă pentru fiecare sens, pentru efectuarea de lucrări la carosabil:
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă ca efect al manifestărilor meteo nefavorabile sau ca urmare a vreunui eveniment rutier.
 
Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov, DN 7 Sibiu-Râmnicu Vâlcea, se circulă în condițiile unui carosabil uscat, valorile de trafic fiind reduse.
 
Pe sensul către Nădlac al autostrăzii A1 Deva-Nădlac, la kilometrul 465+500 de metri, în apropierea comunei Balinț, județul Timiș, traficul rutier se desfășoară doar pe banda doi, întrucât, în cursul zilei de ieri, rostul de dilatație de pe banda unu s-a desprins. Se estimează reluarea circulației, în condiții normale, în cursul zilei de astăzi.
 
Tronsoane ale autostrăzii A2 București – Constanța, pe care circulația se desfășoară restricționat, pe câte o bandă pentru fiecare sens, pentru efectuarea de lucrări la carosabil:

- km 12 -21, București – Cernica, IF;
- km 27 -36,         Cernica, IF – Fundulea, CL;
- km 86+200 m - 93+700 m, Drajna Nouă, CL;
- km 111+600 m - 119+800 m, Perișoru, CL.
 

Recomandăm conducătorilor să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare, a transmi Centrul INFOTRAFIC. 

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii