Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:48 20 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Plajele din Constanța, locul unde vara se împletește cu toamna, până în ultimul moment (galerie foto)

ro

20 Sep, 2020 14:58 1737 Marime text
  • Imaginile surprinse astăzi, 20 septembrie 2020, de web cam-urile de pe litoral arată un final de vară melancolic pe plajele din Constanța.

Final de vară melancolic, pe litoralul românesc, unde ultimele zile ale lui Gustar s-au împletit până deunăzi cu cele ale lui Răpciune.

Razele dogoritoare ale soarelui de vară s-au făcut simțite până spre mijlocul lui septembrie pe plajele litoralului românesc, iar oamenii, atât localnici, cât și turiști, au profitat din plin de generozitatea astrului ce dă viață.



La final de septembrie, însă, încet-încet, bătrâna Toamnă, cu lumina înșelătoare și lipsită de căldura verii, își face apariția și pe plajă și îi forțează pe cei care încă vor să se bucure de aerosoli să o facă la adăpostul hainelor groase.

Nisipul din Vama Veche, Mamaia ori Costinești, inundat de lumină, dar nu și de căldură, găzduiește acum oameni ale căror capete sunt acoperite de glugi, cu brațele înfășurate în geci, ori cu pantaloni lungi meniți să îi apere de briza mușcătoare a mării.



Surpriză, însă! În Mamaia, la pasarelă, se găsesc și temerari, care înfruntă valurile reci ale unui septembrie târziu, la malul mării.



Imaginile surprinse de web cam-urile de pe litoral arată un final de vară melancolic pe plajele constănțene.

Sursa foto: webcamromania.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii