Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:13 23 02 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autorizație de construire pentru ABADL! Este vizată o investiție în zona Portului Tomis din Constanța

ro

07 Dec, 2023 17:00 1117 Marime text
  • Documentul are o valabilitate de 24 de luni.
 
Primăria Constanța a eliberat o autorizație de construire pentru ABA Dobrogea Litoral prin Aquaproiect SA ce vizează un proiect important de la limită nordică a Portului Tomis până la limita sudică.
 
Prin AC 1041 din data de 7 decembrie, se dorește combaterea eroziunii costiere prin realizarea proiectului „Reducerea eroziunii costiere, faza II (2014-2020)” – Lot 3 – Protecția și Reabilitarea Litoralului Românesc al Mării Negre în zona Tomis (Cazino). Documentul are o valabilitate de 24 de luni.
 
Reamintim că prin CU 1448 din data de 24 mai 2023, se dorește implementarea proiectului proiectului „Reducerea eroziunii costiere, Faza II (2014-2020) – lot 3 – Protecția și Reabilitarea Litoralului românesc al Mării Negre în zona Tomis (Cazino). Documentul este valabil 24 de luni și vizează zona dintre digul de nord și digul de sud.
 
Amintim că în anul 2020, protecția costieră aferentă falezei Cazinoului din Constanța, care face parte din proiectul „Reducerea Eroziunii costiere, faza II (2014-2020), proiect cofinanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare, se afla în etapa de obținere a avizelor necesare emiterii Autorizației pentru Construire. Unul dintre cele mai importante aspecte este avizul Ministerului Culturii, care a solicitat atât o cercetare arheologică a zonei de desfășurare a lucrărilor, dar și o analiză arhitecturală asupra proiectului propus.
 

Aquaproiect SAFirma este fondată în anul 1992, iar pe anul 2022 a raportat 66 de salariați, o cifră de afaceri de 24 milioane lei și un profit de 5 milioane de lei. Sediul social este pe Splaiul Independenței nr 294, din București.
 
Apa Proiect SRL este acționar majoritar, cu 98,76%, restul de 1,23% fiind în numele unei liste de acționari. Sanda Deleanu, Liliana Ioana Drăgan și Alexandru Daniel Stacescu sunt administratori.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanța

 
Citește și
 
Ce firmă a bătut palma cu CN ACN SA, pentru servicii de închiriere de vehicule de transport de persoane cu șofer? (DOCUMENT)

Iată ce vizează cel mai recent contract semnat între ABADL și firma care se va ocupa de reducerea eroziunii costiere de pe litoral
 
 
 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii