Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:24 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța cheamă în judecată pentru Mega Telecom Solutions SRL care a administrat plaja Dacica

ro

25 Feb, 2024 14:44 1637 Marime text



Primăria Constanța prin primar a înregistrat pe rolul Judecătoriei Constanța, secția civilă, dosarul cu nr. unic 5090/212/2024.

Obiectul acțiunii municipalității este acțiune în răspundere delictuală și este îndreptată împotriva Mega Telecom Solutions SRL.

Magistrații nu stabilit deocamdată un termen în acest dosar.

În mai 2020, inspectorii Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea-Litoral au amendat mai mulți operatori de plajă, care nu au dezafectat în termen construcțiile ridicate ilegal pe sectoarele de plajă pentru care aveau încheiate contracte de închiriere pe plaja din Faleză Nord.

Printre cei amendați conform prevederilor Ordonanței de urgență nr. 202/2002 privind gospodărirea integrată a zonei costiere s-au numărat și cei de la Mega Telecom Solution care dețineau plaja Dacica.

Printre neconformitățile constatate au fost la vremea respectivă nerespectarea măsurilor date în timpul controlului, depozitarea materialelor de construcții pe plajă și realizarea de construcții fără acte tehnico-juridice.
 
Despre Mega Telecom Solutions
 
Mega Telecom Solution îl care ca asociat unic Irimia Marian, a fost înființată în 2016 și desfășoară activități din codul CAEN 4778 - Comerț cu amănuntul al altor bunuri noi, în magazine specializate.

Potrivit www.termene.ro, compania a raportat în 2021 o cifră de afaceri de 81,196 lei, profit de -207,792 lei și un angajat.  

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri cu 39.07%.
 
Citește și:

Demolare pe plaja din Faleză Nord. La acțiune participă și procurorii (galerie foto+video)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii