Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:10 02 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Petru Ion Văduva a renunţat la funcţia de director general al SN de Transport Gaze Naturale Transgaz SA

ro

17 May, 2017 11:44 1927 Marime text
În ședința din data de 16 mai 2017, Consiliul de Administrație al Societatea Națională de Transport Gaze Naturale Transgaz SA a luat act de declarația de renunțare la calitatea de director general a lui Petru Ion Văduva, calitate care ar fi încetat de drept la data de 3 iunie 2017. Conform reprezentanţilor Societăţii Naționale de Transport Gaze Naturale Transgaz SA, Petru Ion Văduva a renunțat la calitatea de director general al SNTGN Transgaz SA din motive personale dar continuă mandatul de administrator neexecutiv conform Hotărârii AGOA nr. 1/27.04.2017.

Până la finalizarea procedurii de selecție conform OUG nr.109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, cu modificările și completările ulterioare, Consiliul de Administrație al SNTGN Transgaz SA a numit în funcția de director general interimar pe Ion Sterian.

Totodată, a fost modificată și componența Comitetului de Nominalizare și Remunerare. Prin preluarea funcției de director general interimar, Ion Sterian nu mai este membru al acestui comitet consultativ, el fiind înlocuit de Petru Ion Văduva.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii