Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:39 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pericol în trafic în județul Constanța Șoferi beți sau fără permis, depistați de polițiști.

ro

03 Nov, 2022 14:30 1347 Marime text
Polițiști. Foto cu rol ilustrativ: IPJ IașiPolițiștii au sancționat mai mulți conducători auto în timpul unor acțiuni de control. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 2 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 14 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 6.600 de lei.
 
La data de 2 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au desfășurat o acțiune pe linia creșterii gradului de siguranță rutieră.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 13 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 4.100 de lei.
Totodată, a fost retras un certificat de înmatriculare.
 
La data de 2 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au desfășurat o acțiune pe linia menținerii unui climat optim de ordine și siguranță publică.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 3 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 1.300 de lei.
 
Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști
 
La data de 2 noiembrie a.c., în jurul orei 22.30, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 42 de ani, care a condus un autoturism pe strada Șoseaua Marea Neagră din localitatea Corbu, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 1 noiembrie a.c., în jurul orei 15.20, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat un bărbat, de 58 de ani, care a condus o autoutilitară pe strada Bărăganului din localitatea Potârnichea, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma verificărilor a reieșit faptul că autoutilitara este neînmatriculată.
De asemenea, bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul în aparatul etilotest fiind de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
În ambele cauze au fost întocmite dosare penale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii