Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Penitenciarul Poarta Albă caută firmă pentru reparații la instalația electrică (document)

ro

15 Jul, 2020 00:00 1871 Marime text
  • Penitenciarul Poarta Albă caută firmă pentru reparații la instalația electrică
  • Valoarea estimată este de peste 10.000 lei
Penitenciarul-Spital Poarta Albă Constanța organizează o licitație publică pentru atribuirea unui contract aferent achiziției serviciului de lucrări de reparații la instalația electrică.
Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 21 iulie 2020, iar valoarea estimată a achiziției se ridică la suma de 10.300 lei.
Obiectivul contractului constă în lucrări de reparații la instalația electrică. Materialele necesare și manopera montării sunt incluse în prețul contractului precum și orice alte materiale sau lucrări necesare care nu au fost incluse în deviz, dar sunt necesare bunei funcționări a instalației. Firmele interesate pot vizita locația de luni pana vineri în intervalul orar 8:00 - 14:00 pe perioada valabilității prezentului anunț fără a depăși termenul de depunere a ofertelor.
Ofertantul trebuie sa execute lucrările cu personal autorizat ANRE. Ofertele vor fi transmise până la data de 21.07.2019, ora 10:00, pe adresa de email achizitii.sppalba@anp.gov.ro sau prin depunere la sediul unității.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii