Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:12 21 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe podul de la Agigea muncitorii lucrează şi noaptea (galerie foto+video)

ro

05 Mar, 2017 10:09 2826 Marime text

Muncitorii care efectuează reparaţiile de la Podul de la Agigea sunt la datorie şi pe timpul nopţii pentru a finaliza obiectivele fixate la termenul stabilit. Decizia de a se lucra şi în cursul nopţii a fost luată pentru că atunci traficul este mai redus şi nu afectează desfăşurarea operaţiunilor.

Reamintim că, în perioada 1 martie 2017 – 27 aprilie 2017, antreprenorul a reluat lucrările rămase de executat la Podul de la Agigea. Astfel,în această perioadă se vor executa lucrări de frezare asfalt, turnare beton de egalizare, înlocuire hidroizolație, turnare și compactare asfalt, vopsitorie parapet, etc.

Ca urmare a execuției acestor lucrări, în perioada 1 martie – 27 aprilie 2017 circulaţia rutieră se desfăşoară cu restricţii pe podul de la Agigea, pe calea Agigea - Constanța.

Traficul pe pod se desfășoară astfel:

  • pe calea de deplasare Constanța - Agigea, în ambele sensuri, pe câte o bandă de circulație;
  • viteza de circulație va fi limitată la 50km/h pe toată lungimea podului;
  • pentru autovehiculele cu MTMA>10t se impune păstrarea distanței de 80 m între ele, conform indicatoarelor montate pe teren, în vederea evitării supraîncărcării podului.

Pentru evitarea ambuteiajelor participanții la trafic pot utiliza ca rută alternativă:

Nod rutier A4 ( intersecţie cu DN 39 ), Agigea - A4 ( intrare port Constanţa Sud ) - podul nou peste Canal Dunăre Marea Neagră - bretea acces la DN 39  (Eforie Nord - Agigea) - DN 38 ( Agigea - Negru Vodă).

În cursul anului 2016 Antreprenorul a finalizat înlocuirea hobanelor, traficul fiind redeschis în data de 30.11.2016. 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa


Ti-a placut articolul?

Comentarii