Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:27 26 02 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parteneri în afaceri și în viața privată George Răzvan Micu, din nou administrator al societății deținută de Mirela Matichescu. Bărbatul plecase din firmă în 2017!

ro

13 May, 2020 00:00 2741 Marime text

Asociații societății Noche Caliente SRL au adoptat recent o hotărâre, care între timp a fost publicată și în Monitorul Oficial. Astfel, Mirela Florența Matichescu și Daniela Florentina Mastromarino în calitate de asociați au aprobat revocarea din funcția de administrator al Danielei Mastromarino și numirea lui George Răzvan Micu în acest post, pe perioadă nelimitată, cu puteri depline. Bărbatul este partenerul de viață al administratorului județului Constanța, Mirela Matichescu.

Micu a cooptat-o pe Matichescu în Noche Caliente SRL în urmă cu trei ani!

 
Matichescu, în calitate de asociat unic în cadrul societăţii comerciale Noche Caliente SRL, a decis în 2017 cooptarea în calitate de asociat a Danielei Florentina Mastromarino.
În fapt, relația Mirelei Matichescu cu societatea Noche Caliente SRL a început la începutul aceluiași an, 2017, când aceasta a fost cooptată în acţionariat de asociaţii firmei de la acea vreme, George Răzvan şi Nicoleta Micu. Matichescu a venit în societate cu un aport în numerar la capitalul social în sumă de 20 de lei, reprezentând două părţi sociale.
Totodată, acţionariatul firmei Noche Caliente SRL a decis atunci retragerea din societate a lui George Răzvan Micu, care şi-a cesionat la valoarea nominală aportul sau la capital, în valoare totală de 190 de lei, divizat în 19 părţi sociale, către Nicoleta Micu. Bărbatul s-a retras şi din funcţia de administrator, iar în locul său a fost numit, pe perioada nelimitată, cu puteri depline, Diana Van de Gucht, cu cetăţenie română, domiciliată în Belgia.
Între timp, potrivit Oficiului Registrului Comerţului, Mirela Matichescu a devenit asociat unic, preluând şi cele 20 de părţi sociale de la Nicoleta Micu.
Noche Caliente SRL este o societate comercială înfiinţată în anul 2015, cu sediul social în municipiul Constanţa, şi are ca obiect de activitate „activităţi de închiriere şi leasing cu bunuri recreaţionale şi echipament sportiv“.
Facem precizarea că Mirela Matichescu şi George Răzvan Micu au fost asociaţi şi în societatea Club Crush SRL.
Mirela Matichescu este administrator public al judeţului Constanţa. Potrivit contractului de management avizat de preşedintele Consiliului Judeţean, Horia Ţuţuianu, ea coordonează aparatul de specialitate al CJC, potrivit delegării de competenţă; coordonează serviciile publice de interes judeţean prestate prin intermediul aparatului de specialitate şi/sau prin intermediul organismelor prestatoare de servicii publice şi de utilitate publică de interes judeţean, potrivit delegării de atribuţii; propune soluţii pentru îmbunătăţirea funcţionării aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean; urmăreşte rezolvarea de către structurile din cadrul Consiliului Judeţean a sarcinilor rezultate din corespondenţa repartizată; face propuneri referitoare la asigurarea şi managementul resurselor umane, financiare, tehnice şi/sau materiale ale Consiliului Judeţean, pe care le gestionează în limita competenţelor ce îi sunt delegate de preşedintele Consiliului Judeţean. Totodată, administratorul public al judeţului propune planuri de acţiune pentru implementarea strategiilor Consiliului Judeţean şi urmăreşte realizarea acestora; reprezintă instituţia la diferite evenimente, în baza delegării de către preşedintele Consiliului Judeţean; coordonează proiectele Consiliului Judeţean cu finanţare din fonduri nerambursabile de la bugetul local, de la bugetul de stat sau din alte surse; coordonează activitatea privind promovarea şi implementarea proiectelor cu finanţare din fonduri nerambursabile, de la bugetul local, de la bugetul de stat sau din alte surse, potrivit delegării de atribuţii. Mirela Matichescu poate exercita, prin delegare, atribuţiile de ordonator principal de credite; asigură gestionarea şi utilizarea eficientă a bunurilor aflate în proprietatea publică şi privată a judeţului, urmăreşte actele normative nou apărute şi îl informează pe preşedintele Consiliului Judeţean.
 
Citește și:

Modificări în societatea Mirelei Matichescu, administrator public al judeţului Constanţa

Cum a preluat administratorul public al judeţului, Mirela Matichescu, societatea Noche Caliente de la Răzvan și Nicoleta Micu. Parteneri şi în Club Crush. Agenţia lui Micu - licenţă retrasă de ANT

Fosta firmă a Mirelei Matichescu, Club Crush SRL, undă verde de la Primăria Constanţa pentru amenajarea unei plaje 
 
Le-au fost retrase licenţele. Ce agenţii de turism din Constanţa se mai regăsesc pe lista neagră a ANT! (IV) (document)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii