Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:33 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în societatea Mirelei Matichescu, administrator public al judeţului Constanţa

ro

17 Oct, 2017 00:00 3508 Marime text
Mirela Florenţa Matichescu, asociat unic în cadrul societăţii comerciale Noche Caliente SRL, a decis cooptarea în calitate de asociat a Danielei Florentina Mastromarino. Noul asociat vine cu un aport la capitalul social în sumă de 20 de lei, reprezentând două părţi sociale.
 
Ca urmare a cooptării şi majorării, capitalul social total, în sumă de 240 de lei, divizat în 24 de părţi sociale, va fi împărţit astfel: Daniela Florentina Mastromarino deţine 20 de lei - două părţi sociale; Mirela Florenţa Matichescu deţine 220 de lei - 22 de părţi sociale. Participarea la profit şi pierderi va fi de 95% pentru Mirela Florenţa Matichescu şi de 5% pentru Daniela Florentina Mastromarino. De asemenea, a fost revocată din funcţia de administrator Diana Van de Gucht. În locul ei a fost numită administrator, pe perioadă nelimitată, Daniela Florentina Mastromarino. Deciziile au fost publicate în Monitorul Oficial.
 
Reamintim că Mirela Matichescu este administrator public al judeţului Constanţa. Potrivit contractului de management avizat de preşedintele Consiliului Judeţean, Horia Ţuţuianu, ea coordonează aparatul de specialitate al CJC, potrivit delegării de competenţă; coordonează serviciile publice de interes judeţean prestate prin intermediul aparatului de specialitate şi/sau prin intermediul organismelor prestatoare de servicii publice şi de utilitate publică de interes judeţean, potrivit delegării de atribuţii; propune soluţii pentru îmbunătăţirea funcţionării aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean; urmăreşte rezolvarea de către structurile din cadrul Consiliului Judeţean a sarcinilor rezultate din corespondenţa repartizată; face propuneri referitoare la asigurarea şi managementul resurselor umane, financiare, tehnice şi/sau materiale ale Consiliului Judeţean, pe care le gestionează în limita competenţelor ce îi sunt delegate de preşedintele Consiliului Judeţean.
 
Totodată, administratorul public al judeţului propune planuri de acţiune pentru implementarea strategiilor Consiliului Judeţean şi urmăreşte realizarea acestora; reprezintă instituţia la diferite evenimente, în baza delegării de către preşedintele Consiliului Judeţean; coordonează proiectele Consiliului Judeţean cu finanţare din fonduri nerambursabile de la bugetul local, de la bugetul de stat sau din alte surse; coordonează activitatea privind promovarea şi implementarea proiectelor cu finanţare din fonduri nerambursabile, de la bugetul local, de la bugetul de stat sau din alte surse, potrivit delegării de atribuţii. Mirela Matichescu poate exercita, prin delegare, atribuţiile de ordonator principal de credite; asigură gestionarea şi utilizarea eficientă a bunurilor aflate în proprietatea publică şi privată a judeţului, urmăreşte actele normative nou apărute şi îl informează pe preşedintele Consiliului Judeţean.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii