Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:11 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Palazu Mare Strada Rovine este asfaltată! Circulația este restricționată

ro

18 Aug, 2023 10:23 811 Marime text
  • În paralel, se decapează trotuarele pe strada Recoltei, tronsonul cuprins între străzile Dumbrăveni și Islaz, și pe strada Rovine, tronsonul cuprins între străzile Sentinelei și Recoltei, traficul rutier fiind restricționat parțial până la ora 16:00.

Alte lucrări au loc la carosabil în municipiul Constanța! Echipele Confort Urban intervin astăzi cu utilaje de frezare a carosabilului pe strada Alexandru Sahia, tronsonul cuprins între strada Sentinelei și bulevardul Tomis.

Circulația autovehiculelor este restricționată parțial, până la ora 16:00. Aceleași restricții de circulație se vor institui și mâine, în intervalul orar 08:00 - 16:00.

Astăzi și mâine, se desfășoară lucrări de asfaltare a carosabilului pe strada Rovine, circulația autoturismelor fiind interzisă total, în intervalul orar 08:00- 16:00.

În paralel, se decapează trotuarele pe strada Recoltei, tronsonul cuprins între străzile Dumbrăveni și Islaz, și pe strada Rovine, tronsonul cuprins între străzile Sentinelei și Recoltei, traficul rutier fiind restricționat parțial până la ora 16:00.
„Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se efectuează lucrări“, transmite Primăria Constanța. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii